Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Stina Stjern: Days Like Waves LP

Flyttesalg og fint vinyltilbud nå

onsdag 30 november 2011 20:00 Brukte merkelapper: , ,

Stina Stjern: Days Like WavesStina Stjern ga ut Days Like Waves tidligere i år, et fint album med dempet indiepop, som fikk gode omtaler, blant annet fra Groove. Nå er Stina Stjern på flyttefot fra Danmark til Norge, og i den forbindelse arrangerer hun flyttesalg. Days Like Waves LPen får du nå for 15 Euro. En hyggelig pris, som også inkluderer porto. I vinylsammenheng har Stina Stjern ellers bemerket seg ved å gi ut det som sannsynligvis er verdens første 7" med strikket omslag! Og da snakker vi ikke om et masseprodusert maskinstrikket produkt, men ekte håndarbeid, i hundre ulike utgaver. De fleste av omslagene er dokumentert i denne videoen på YouTube. Selvfølgelig utsolgt nå, men singelen er fremdeles tilgjengelig, med et vanlig omslag.