Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Peter Berry & The Shake Set: Kon-Tiki 7" EP ltd

Jansen Plateproduksjon og Kon-Tiki Museet jubilerer sammen

fredag 02 desember 2011 18:00 Brukte merkelapper:

Peter Berry & The Shake Set: Kon-Tiki50 år etter at The Shadows slapp sin "Kon-Tiki" singel, kommer Peter Berry & The Shake Set med sin versjon, som et resultat av et samarbeid mellom Jansen Plateproduksjon og Kon-Tiki Museet i Oslo. Dette er en EP som skal spilles av på 33 1/3 rpm, så i tillegg til "Kon-Tiki" har det også blitt plass til låtene "Coral Reef", "Pacific Rag" og "The Knack", som jeg tror er Peter Berry & The Shake Set sine egne, men nå er ikke jeg noen ekspert, verken på The Shadows eller 60-tallet generelt. Det opplyses ikke hvor mange eksemplarer som er presset, men noe som uansett gjør dette til en utfordring for vinylsamlere er at singelen kun selges i butikken til Kon-Tiki Museet på Bygdøy!

Peter Berry & The Shake Set: Kon-Tiki