Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Norsktoppen

163 plater, 31 stemmeberettigede og drøyt 45 år

onsdag 07 desember 2011 17:22

Velkommen til vår kåring av Norges beste album gjennom tidene!

De som har bidratt er: Anne Mari Mehus, Asle H. Kiran, Bente Bakken, Bjørn Anders Skarsem, Brynjar Bjerkem, Børge Skilbrigt, Egil Morten Raaen, Erland Alexander Heir, Frode Langnes, Geir Gjermstad, Helge Basmo, Håvard Kløften, Håvard Oppøyen, Jan Inge Sommerseth, Johan Schlanbusch, Jon Ragnar Skotte, Knut Tore Breivik, Leif Bolsø, Nils-Petter Wibe, Nina Wennerlund Svensen, Oddvar Karlsmyr, Ola Karlsen, Ole B. Krogstad, Per Terje Smiseth, Rune Fredheim, Stein Viem, Steinar Lundeberg, Tor Sandberg, Trond Midjo Evensen, Øyvind Ryan og Pål Kløften.

Alle deltakere har levert inn rangerte lister på opp til 10 utgivelser. Topp-plassering gir 10 poeng, 2. plass 9 poeng og så videre. Fra og med nummer 50 lister vi også oppnådd total poengsum for hver utgivelse.

Det er lagt inn mulighet for å kommentere listen. Bruk gjerne denne muligheten! Kanskje er det flere enn meg som får en aha-opplevelse av å se resultatet?

På vegne av arrangementskomitéen
Pål Kløften (kompilatør)

Og Norges aller beste album er ...

De Press: Block To Block (1981) 141p