Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Biosphere: Mysterier 7"

Remastrede opptak fra 2006

fredag 16 desember 2011 18:11 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Biosphere: Mysterier Den britiske labelen Touch slipper nå en 7" med Biosphere. Tittelen er Mysterier, og innholder opptak gjort for Hålogaland Teater i 2006, nå remastret spesielt for denne utgivelsen, og slippes bare på vinyl. Kan bestilles direkte fra Touch. Når du først er der kan du også sjekke ut to andre fine vinylutgivelser med Biosphere, Substrata Deluxe Vinyl Edition (med et 14 minutters bonusspor), og N-Plants, et album fra i år inspirert av japansk kjernekraftindustri i lys av katastrofen som Japan ble rammet av. Men skal du kjøpe disse, kan det lønne seg å handle direkte fra Biosphere sin egen nettbutikk, hvor prisene er hyggeligere.

Biosphere: Mysterier