Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Ryanbanden: Det jeg ønsker meg til jul 7"

Julehilsen fra Trøndelag, med eller uten sjokolade

fredag 23 desember 2011 16:23 Brukte merkelapper: ,

Ryanbanden: Det jeg ønsker meg til julEn av årest julesingler kommer fra Ryanbanden i Trøndelag, som foruten hovedperson Øyvind Ryan består av Bent Sæther (Motorpsycho) og Øyvind Holm (Dipsomaniacs). Utgitt på Crispin Glover Records, på gull vinyl og kommer med et plastomslag med gullstjerner. Var du tidlig ute, kunne du kjøpe en nummerert utgave (205 eksemplarer) som også inkluderte en sjokolade (hvit) og noteark. Den fikk ikke jeg tak i, men singelen holder lenge for å komme i julestemning. Vår anmelder i Luna Kafé lot seg i hvert fall begeistre. Utgivelsen omtales også med tittelen Synger julen inn, men dette står ikke på singelen, som har "Det jeg ønsker meg til jul" på side A og "Juggel" på side B. Jeg vet ikke hvor stort opplaget er, Big Dipper er utsolgt nå, men får kanskje inn igjen? Du kan eventuelt forsøke direkte fra Crispin Glover Records.

Ryanbanden: Det jeg ønsker meg til jul