Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Janove Ottesen & Kitchen Orchestra: Pumper Julen Rett Inn 7" ltd 1000

Pent innpakket julesingel for de tusen hjem

lørdag 24 desember 2011 10:09 Brukte merkelapper: ,

Janove Ottesen & Kitchen Orchestra: Pumper Julen rett inn Janove Ottesen står sammen med Stavanger sitt Kitchen Orchestra for det som sannsynligvis blir årets mest populære vinyljulesingel. Den er utgitt av CCAP (Checkpoint Charlie Audio Productions) i et opplag på 1000 eksemplarer. Ikke spesielt lite, men få selger vel mer vinyl av sine utgivelser enn Kaizers Orchestra her i landet, så du skal ikke se bort fra at også denne blir utsolgt etter hvert. Innpakkingen er svært lekker, i samme type pappomslag som Nils & Prepple sin singel kom i, trykket av samme produsent, Stumptown Covers. Omslaget er flott designet av Kjetil Brandsdal, singelen er presset på vakker transparent brunlig splatter vinyl, og det følger med nedlastingskode. Du kan høre A-siden på SoundCloud. Kan kjøpes fra The Garden og Big Dipper, som er utsolgt akkurat nå, men de får sikkert inn flere.

"Janove Ottesen & Kitchen Orchestra: Pumper Julen rett inn 7"" title="Janove