Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Susanne Sundfør: A Night At Salle Pleyel 2x12" ltd 600

Årets vakreste norske vinylutgivelse

fredag 30 desember 2011 12:17 Brukte merkelapper:

FuzzLogic -> Susanne Sundfør: A Night At Salle PleyelSusanne Sundfør er uten tvil en av våre mest interessante artister, og når hun velger å følge opp suksessen med den kritikerroste The Brothel  fra 2010 med en såpass sær og ukommersiell utgivelse som et orkesterverk for fem synther, så er det ganske oppsiktsvekkende. A Night At Salle Pleyel  blir i tillegg kun utgitt fysisk på vinyl, og det i en svært vakker og forseggjort utgivelse. To 12-tommere i rød transparent vinyl, fargerikt omslag og innercovre pluss et stort hefte, alt sammen en fryd for øynene, og man kan nesten vurdere å gå til innkjøp av utgivelsen bare på grunn av denne storslåtte visuelle pakken. Men den fysiske innpakningen bør selvfølgelig nytes sammen med musikken, selv om dette vil være en utfordring for de som forventer rytmisk popmusikk. Kan kjøpes fra Tiger, Platekompaniet, The Garden, og Big Dipper, til noe varierende priser.

Susanne Sundfør: A Night At Salle Pleyel