Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Nils Rustad: Ujamt LP ltd 100

Eksperimentelt, variert og genialt?

fredag 06 januar 2012 08:00 Brukte merkelapper:

FuzzLogic -> Nils Rustad: UjamtDette albumet ble sluppet i august i fjor, og det lille opplaget på 100 eksemplarer rapporteres å være utsolgt andre steder, men her om dagen dukket den opp på Looop sin forside. Mulig Looop har hatt den inne tidligere, men det er første gang jeg ble oppmerksom på albumet. Etter å ha lest den svært positive omtalen av albumet på Collecting Records bloggen, hvor albumet kåres til et fjorårets 10 beste album, ble jeg svært nysgjerrig, og er det også etter å ha hørt de to lydkuttene som er lenket opp fra den siden. Med referanser til artister som Jandek, bør du stille med et åpent sinn når du nærmer deg denne musikken. Albumet kommer med håndlaget omslag og er selvfølgelig nummerert, og jeg vil anta at heller ikke Looop sitter på så veldig mange eksemplarer.