Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Motorpsycho: The Death Defying Unicorn 2xLP

Episk konseptalbum med Ståle Storløkken

fredag 13 januar 2012 08:00 Brukte merkelapper:

FuzzLogic -> Motorpsycho: The Death Defying UnicornLa det være sagt med en gang - som progrockfan har jeg stor sans for konseptalbum, spesielt når de kommer på dobbel vinyl med utbrettsomslag! Folk må gjerne streame enkeltlåter fra WiMP og hoppe utålmodig fra det ene til det andre, men å sette seg ned i godstolen for å nyte en sammenhengende historie over en times tid, det blir noe annet. Derfor gleder meg til denne kommende utgivelsen fra Motorpsycho og Ståle Storløkken, som blir beskrevet av Rune Grammofon som Motorpsycho sitt mest ambisiøse prosjekt så langt. Verket ble opprinnelig spilt på Molde Jazzfestival i 2010 (her er noen bilder fra den konserten), og som på den konserten så er også utøvere fra Trondheim Jazz Orchestra med på denne innspillingen, hvor vi får nyte verket i omarbeidet og raffinert form. Vinylutgaven kommer med omslag i tykk papp, er presset på 180g vinyl og kan forhåndsbestilles fra Rune Grammofon nå.

Motorpsycho: The Death Defying Unicorn