Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Bushman's Revenge: A Little Bit Of Big Bonanza & Never Mind The Botox LPer

Dobbeltslipp fra Rune Grammofon i dag

fredag 20 januar 2012 08:00 Brukte merkelapper: , ,

FuzzLogic -> Bushman's Revenge: A Little Bit Of Big Bonanza FuzzLogic -> Bushman's Revenge: Never Mind The Botox

Rune Grammofon har virkelig startet året med stor aktivitet! I dag slippes to album med jazz-hardrock fantastene Bushman's Revenge. Hovedalbumet av disse er kanskje A Little Bit Of Big Bonanza, mens Never Mind The Botox inneholder et lekkert utvalg coverlåter som ble spilt inn i samme tidsrom. Et kort blikk på låtene her er nok til å fastslå at dette er et band som henter inspirasjon fra mange ulike sjangre, og det skal bli spennende å høre hva de gjør med låter som "War Pigs" (Black Sabbath), "Bob Hunds 115:e Sång", "No Time This Time" (Police) og "Monkey Gone To Heaven" (Pixies). De mer jazzorienterte låtene de gjør versjoner av kjenner ikke jeg fra før, "Lonely Woman" og "We Travel The Spaceways", men det er jo allmennkunnskap at opphavsmennene Ornette Coleman og Sun Ra dro jazzen ut i de frie sfærer, og slik sett er det ikke uventede valg fra et av Norges mest spennende band. Kan bestilles fra Rune Grammofon, Big DipperTiger og The Garden. Og har du ikke deres to foregående vinylutgivelser, Jitterbug og You Lost Me At Hello, så bør du sjekke opp disse også.

Bushman's Revenge: A Little Bit Of Big Bonanza

Bushman's Revenge: Never Mind The Botox