Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

T.Rex: Wax Co. Singles A's and B's 1972-1977 3xLP

18 Marc Bolan singler fordelt over 6 LP-sider

fredag 27 januar 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> T.Rex: Wax Co. Singles Denne flotte samlingen med 18 T.Rex singler har tidligere blitt gitt ut på CD, men er nå tilgjengelig på vinyl. Kvaliteten på materialet på b-sidene varierer, men det er selvfølgelig interessant uansett å få singlene presentert i sin helhet på denne måten. Har du ikke denne historiske interessen, og bare er ute etter de mest kjente låtene, bør du kanskje heller se etter en "greatest hits" samling. Innpakningen til Music On Vinyl er enkel, alle 3 LPene er puttet i ett omslag. Det hadde vært flottere med et utbrettsomslag, men i stedet er det lagt ved et enkelt ark med trykk på begge sider, som heldigvis inneholder ganske detaljert informasjon om hvert enkelt kutt. Pressekvaliteten på vinylen er god, men dette er ikke første MOV utgivelsen jeg har sett som har kommet med merker i vinylen, selv om eksemplarene her kommer i forede inneromslag og er forseglet fra label, så MOV kan bli bedre på kvalitetskontroll. Denne gangen var det heldigvis merker som ikke ga seg utslag i noe hørbart ved avspilling, så jeg får gi tommelen opp totalt sett, for pressingene ellers virker å være av god kvalitet. MOV opplyser ikke noe om lydkilder, men det er neppe snakk om remastring spesielt for denne utgivelsen, det er nok brukt en tidligere digital master, forhåpentligvis av høy kvalitet. Lydkvaliteten er bra, men har muligens en viss hevning i diskanten, uten at jeg har noen originalutgivelser å sammenligne med. Alt i alt en utgivelse som får karakteren OK. Kan kjøpes fra Big Dipper.

T.Rex: Wax Co. Singles A's and B's 1972-1977 3xLP