Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Apples In Stereo: Fun Trick Noisemaker LP

Indieklassiker på 180 grams vinyl

onsdag 01 februar 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Apples In Stereo: Fun Trick Noisemaker

Apples In Stereo er et av indierockens/indiepopens store navn, med røtter i det såkalte Elephant 6 kollektivet hvor vi også finner navn som Olivia Tremor Control, Neutral Milk Hotel og Of Montreal. Fun Trick Noisemaker er Apples In Stereos debutalbum fra 1995, et album som begynner å oppnå en viss samleverdi på bruktmarkedet, så en nyutgivelse er absolutt på sin plass. Bandet er fremdeles aktive, og har de siste årene hatt tilhold hos Yep Roc Records, som nå også gir ut Fun Trick Noisemaker på nytt. LPen kommer på 180 grams vinyl og plakat i farger følger med, som på originalen. Kan bestilles fra Yep Roc eller fra Platekompaniet.