Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Michael Chapman: Rainmaker LP

Reissue i spitzenklasse fra Light in the Attic

mandag 13 februar 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic ->Michael Chapman: Rainmaker

Amerikanske Light in the Attic har etablert seg som en av de virkelig gode lablene i reissue-bransjen. Strøkne pressinger, kvalitetslyd gjerne remastret fra analoge taper, fantastiske omslag, og ikke minst velskrevne liner notes med historien rundt utgivelsene. Alt dette kan sies om deres ferske nyutgivelse av Michael Chapman sin debutplate Rainmaker fra 1969. Chapman var med skam og melde en artist jeg ikke hadde noe kjennskap til før LitA kom med sin nyutgivelse av hans album nummer to i fjor, Fully Qualified Survivor. Begge disse LPene er musikalske skatter av britisk folk, og en mer solid start på en singer-songwriter/gitarist karriere skal man lete lenge etter. Begge disse nyutgivelsene fra LitA anbefales varmt, kvalitet fra ende til annen. Innlegget hvor Byron Coley (Forced Exposure) har skrevet et langt essay om Rainmaker er eksemplarisk, og den remastrede lyden på albumet er uhørt bra. Kan bestilles fra Big Dipper eller Platekompaniet.

Michael Chapman: Rainmaker