Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

PELbO: Waltz 3x CD singler ltd 30

Ultralimitert med Egil Olsen, Kråkesølv og Bendik

torsdag 16 februar 2012 08:00 Brukte merkelapper: , ,

PELbO: Waltz + Egil Olsen PELbO: Waltz + Kråkesølv PELbO: Waltz + Bendik

PELbO er en spennende norsk trio med opphav fra jazzmiljøet i Trondheim, men strekker seg langt utover et tradisjonelt jazzbegrep, inn i flytende elektronika-pop med tuba og vakker vokal. Deres to album, det selvtitulerte fra 2010, og Days Of Transcendence fra i fjor, er begge verdt å sjekke ut. Disse tre CD-utgivelsene av singelen "Waltz" fra Days Of Transcendence ble gitt ut i fjor i tre ulike utgaver, i 30 eksemplarer, hver av dem med et kutt hvor andre artister gjør sine versjoner av andre låter fra Days Of Transcendence: Egil Olsen med "Stories For Kalimba", Kråkesølv med "We Call This Ours" og bandet Bendik med "Reine Hjerta". Utgivelsene kommer i nummererte pappomslag med håndskrevne hilsener fra PELbO, og ble bortbestilt fra Riot Factory i løpet av en dag. Du kan fremdeles bestille dem fra Tiger, men vær kjapp, de har svært få eksemplarer igjen!

PELbO: Waltz CD singler PELbO: Waltz CD singler