Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Rain: Norsk Suite LP ltd 500

Klar for forhåndsbestilling fra Shadoks

onsdag 22 februar 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Rain: Norsk Suite

Shadoks sin kommende utgivelse med Rain som nå er gitt tittelen Norsk Suite, slippes i mars, og kan nå forhåndsbestilles. Big Dipper vil garantert ta inn denne, og det skulle forundre meg mye om ikke dette blir en av årets store retro-begivenheter i norsk sammenheng. Rain fikk aldri gitt ut albumet de hadde store planer om, men opptakene ser nå heldigvis dagens lys. Skal vi tro Shadoks sin forhåndsomtale er det bare å glede seg, og smakebiten de har lagt ut lover riktig bra, og har blant annet en ganske spennende bruk av fiolin! Mens vi venter kan vi lese historien om Rain i dette intervjuet med Åsmund Feidje.