Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

The Dogs: Dead Moon is my Heavy Metal 7" ltd 45!

Rå hyllest til Dead Moon

onsdag 14 mars 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

The Dogs: Dead Moon is my Heavy Metal

The Dogs har tidligere sluppet to like ultralimiterte vinylsingler som forsvant etter få uker, og her om dagen forsynte Astma Records Big Dipper med et knippe av The Dogs sin singel nummer tre i rekken, også denne i et opplag på kun 45 nummererte eksemplarer. Denne gangen hyller de et av de store punk/garage bandene, Dead Moon, som nærmest hadde DIY som et sakrament, og ga ut en lang rekke med singler og album som er verdt å sjekke ut. Men begynn gjerne med DVDen Unknown Passage: Dead Moon Story som kom i 2007, så blir du kjent med et ekstremt sympatisk band med en genuin interesse for musikken, og en tilsvarende mangel på kommersielle motiver (i motsetning til for eksempel The White Stripes med sine ekstreme "marketing skills"). En fullt fortjent hyllest fra The Dogs, og en utgivelse du nesten bør kjøpe bare på grunn av den flotte tittelen, men låta gjør heller ikke skam på Dead Moon. De er priset høyt disse singlene, men de går nok unna uansett, så klikk deg over til Big Dipper og kjøp!

The Dogs: Dead Moon is my Heavy Metal