Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Raga Rockers: Fritt Liv 2xLP ltd 500?

Raga Rockers live må jo bli bra

fredag 16 mars 2012 20:10 Brukte merkelapper:

FuzzLogic -> Raga Rockers: Fritt Liv

Mange har nok fått med seg denne allerede, men en norsk dobbel live LP fra et av Norges største rockeband bør ikke forbigås i stillhet på en vinylblogg. Flere av mine favorittalbum er doble live-LPer, og det er alltid fint å se nye utgivelser på dette til tider utskjelte formatet. En av grunnene til det var vel at det etter hvert gikk inflasjon i lange og uinteressante soloer, men Raga Rockers driver jo ikke med slikt. Opptakene er fra 4. desember 2010, en konsert som også markerte slutten for konsertstedet Garage i Oslo, og Raga Rockers kjører gjennom mange av sine beste låter. Albumet har da også fått strålende omtaler, som for eksempel fra Musikknyheter. Kan bestilles fra Big Dipper, Tiger, The Garden eller Platekompaniet. I følge Big Dipper er utgivelsen begrenset til 500 eksemplarer. Jeg har ikke sett dette nevnt andre steder, men hvis det stemmer kan utgivelsen etter hvert komme til å bli et lite samleobjekt.