Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Diverse artister: Head Music 2xLP ltd 750

Krautrock-samler fra Fruits de Mer

torsdag 22 mars 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Various Artists: Head Music

Den britiske Fruits de Mer labelen er svært aktiv om dagen, og nå har labelen vokst seg så populær at de som driver den ikke lenger har tid til å behandle bestillinger selv. På en måte synd, men nå får folkene der mer tid til å jobbe med selve utgivelsene, og de ligger ikke på latsiden. Nå kommer en ny samle-LP kalt Head Music, og som alltid er det coverlåter det dreier seg om. Denne gangen er fokuset på krautrock og den sentrale tyske Brain labelen, som har 40-års jubileum i år. Artister som covres er blant andre Amon Düül, Tangerine Dream, Kraftwerk, Neu!, Can og Popol Vuh. De som bidrar med coverversjoner er nok mindre kjente navn for de fleste, men Bevis Frond og Vibravoid har jeg i hvert fall nevnt tidligere her på bloggen, to rimelig kjente navn innen psykedelia. Det kan vel også sies om Earthling Society. Sjekk Fruits de Mer sin egen presentasjon for komplett oversikt over alle bidrag. Skal du sikre deg et eksemplar av denne bør du ikke vente for lenge, FdM utgivelsene blir som regel revet bort fra hyllene. Slippes først i midten av april, men du bør forhåndsbestille nå, enten fra britiske Heyday eller nederlandske Shiny Beast.