Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Lovlydia & The Cast of Ludo: Atlas Hugs LP ltd 250

Varm indierock på lilla vinyl

lørdag 31 mars 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Lovlydia: Atlas Hugs

Artisten Lovlydia kommer fra Kristiansand og har stått bak utgivelser i flere sammenhenger, men såvidt jeg har oversikt over er dette LP nummer to fra hans Cast of Ludo. Sound Asleep kom i 2009, gitt ut på 100 eksemplarer på hvit vinyl, 250 på svart, alle nummererte. En utgivelse som fremdeles er tilgjengelig både fra Lovlydia selv og Big Dipper, i hvert fall den svarte varianten. Et flott album som anbefales, og det samme gjelder deres nye album Atlas Hugs, hvor Lovlydia byr på mer av sin spesielle variant av gitarbasert indierock. Her blandes Neil Young sin varme, vibrerende gitarvreng med dissonanser vi kjenner fra for eksempel Sonic Youth, mens vokalen har fått andre til å trekke fram tidlig The Cure som referanse. Likevel har Lovlydia sin egen attraktive sound og Atlas Hugs inneholder varierte låter og ingen dødpunkter. Når utgivelsen attpåtil kommer i lekker lilla transparent vinyl er det lite å utsette. Limitert til 250 eksemplarer og kan bestilles fra Lovlydia eller Big Dipper.

Lovlydia & The Cast of Ludo: Atlas Hugs