Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

The South: I'll Be The One 7" ltd 250

Norges første offisielle Record Store Day utgivelse?

mandag 30 april 2012 08:00 Brukte merkelapper:

The South: I'll Be The One

Jeg har sett det forsiktig antydet at dette kan være Norges første offisielle Record Store Day utgivelse (RSD-logoen er trykket på baksiden), og i så fall er det bare å gratulere både The South og Universal. Antall utgivelser på RSD i år har vært massivt, så det skulle bare mangle at det ikke også slippes norske utgivelser på denne dagen. The South sin singel har "I'll be the one" fra debutalbumet på A-siden, og de gjør en fin cover på baksiden - Ivy Jo Hunter/Stevie Wonder sin Four Tops låt "Loving You Is Sweeter Than Ever". Innpakningen er nøktern, ikke noe overdådig sak, både det tynne papiromslaget og labelen er ganske enkelt utformet, men pressingen er bra. The South melder på sine Facebook-sider at utgivelsen er limitert til 250 eksemplarer. Kan bestilles fra Big Dipper eller The Garden.

The South: I'll Be The One