Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Public Image Ltd.: One Drop EP

Forsmak på PiL comeback

onsdag 09 mai 2012 08:00 Brukte merkelapper:

FuzzLogic -> Public Image Ltd.: One Drop

Om ikke lenge (25. mai?) slipper John Lydon og PiL sitt nye studioalbum This is PiL, og på Record Store Day fikk vi en forsmak på albumet i form av EPen One Drop, som fysisk sett bare ble utgitt som en vinyl 12-tommer. Tittelkuttet "One Drop" kan du høre på SoundCloud, og sammen med "I Must Be Dreaming" går dermed A-siden i retning av ganske avslappet dub/ska/reggea-rock med dyp bass, mens B-siden er mer eksperimentell med Lydon som leser dikt over ECM-ambiente toner i "The Room I Am In", og noe slitsom rap-dub med "Lollipop Opera". Den siste setter jeg strek over for min del, og oppsummerer innholdet som midt-på-treet, og fansen ser da også ut til å være fornøyd. Teknisk sett er dette en av de bedre RSD-utgivelsene. Pent glossy omslag, strøken vinylpressing som attpåtil leveres i et svart innercover med plastforing, noe vi ser alt for lite til, selv for mer påkostede utgivelser, så pluss til Cargo Records her! Opplaget er ikke spesielt begrenset, og utgivelsen ser ut til å være forholdsvis lett tilgjengelig, for eksempel via eBay.

Public Image Ltd.: One Drop EP