Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Bevis Frond: Hard Meat At The Midnight Court 7" ltd 500

Nick Saloman drar en Record Store Day

fredag 11 mai 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Bevis Frond: Hard Meat At The Midnight Court

"This is a limited edition single of 500 made for Record Store Day 2012. Vinyl still rules." Klar melding på baksiden av denne utgivelsen fra psych-garage-konge Nick Saloman. Enkelte ganger bruker han andre musikere på sine utgivelser som Bevis Frond, men her gjør han alt selv - "both songs by NS, all instruments & vocals by NS, produced by NS, recorded at home". Og da gir vel resultatet seg selv: en pen dose DIY garagerock som får det meste Jack White er involvert i til å høres glattprodusert ut. "Hard Meat At The Midnight Court" er basert rundt et typisk Bevis Frond gitarriff, mens B-siden, "Number One Defender", er litt mindre umiddelbart catchy. Har ikke sett denne til salgs her i landet, men man kan jo alltids prøve eBay eller Discogs.

Bevis Frond: Hard Meat At The Midnight Court