Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Seid: Among The Monster Flowers Again LP ltd 500

Norsk spacerock-debut jubilerer på grønn vinyl

onsdag 16 mai 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Seid: Among The Monster Flowers Again

De norske spacerockerne Seid gav ut debutalbumet Among The Monster Flowers Again i 2002, og endelig får vi utgivelsen på vinyl, utgitt på tyske Sulatron Records. Selv andre spacerockere vil ha problemer med å overgå Seid i soppfiksert grafikk, og her får vi så det holder på alle fire sider av utbrettsomslaget, i tillegg til begge sider av innercoveret. Ganske lekkert, selv om du må ordne med farger på egenhånd. Musikken derimot, kan lett beskrives som fargerik, dette er en ganske variert miks av psykedelia og klassisk spacerock, og ikke akkurat noen søndagstur, her dras det på med grønsj-twang i svingene. Bandet kan ha en tendens til å henge seg opp i litt baktunge riff, men det tværes heldigvis aldri for lenge om gangen. JP oppsummerte albumet som et "long lasting monster" av et album, og 10 år etter kan jeg skrive under på det. Among The Monster Flowers Again er fremdeles noe av den mest spennende spacerocken som er laget i dette landet. 500 eksemplarer er presset på soppgrønn vinyl, som kan bestilles fra Big Dipper eller The Garden. Det var antydning til litt småknitring enkelte steder på mitt eksemplar, men dette betyr minimalt for lytteopplevelsen, og det kan jo likegodt skyldes soppsporer i rillene som selve pressingen.

Seid: Among The Monster Flowers Again