Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

DumDum Boys: Ti Liv LP ltd 850

DumDum Boys tilbake med Bent Sæther som produsent

mandag 21 mai 2012 08:00 Brukte merkelapper:

FuzzLogic -> DumDum Boys: Ti Liv Enhver ny utgivelse med DumDum Boys er selvfølgelig en begivenhet. Ti Liv er produsert av Bent Sæther fra Motorpsycho og omtalene så langt tyder på at dette har vært en gunstig kombinasjon i studio. Etter en første gjennomlytt må jeg si meg enig, dette låter ganske sprekt og det er bra variasjon i låtutvalget, et hyggelig gjensyn med gamle helter. Vinylutgaven er i følge Big Dipper presset i 850 eksemplarer, et passelig antall vil jeg anta, ikke så lite at det blir blodpriser på QXL i løpet av få uker, men det er heller ikke større enn at det kanskje selger ut i løpet av et års tid. Omslaget er et av DumDum Boys sine stiligere, og gjør seg godt i glanset utgave på LPen, som også har utbrettsomslag og medfølgende CD utgave. Et kvalitetsprodukt, pressingen er strøken også. Kan kjøpes hos Big Dipper, The Garden eller Platekompaniet.

DumDum Boys: Ti Liv