Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Tusmørke: Salomonsens Hage 7" ltd 200

Lovende folk-psykedelia debut

torsdag 24 mai 2012 08:00 Brukte merkelapper: , ,

FuzzLogic -> Tusmørke: Salomonsens Hage Tusmørke har faktisk en historie som går tilbake til 1994, men først nå er de ute med debutsingelen, som imponerer med sin musikalske miks av folk og psykedelia, og en dæsj hedensk aura. A-siden med "Salomonsens Hage" har mest særpreg, sprelsk og spooky med norske tekster. På B-siden synger de på engelsk ("Singers & Swallows") og hinter i større grad til både Jethro Tull og tidlig Pink Floyd, uten at det av den grunn blir mindre interessant. Klarer de å fylle det varslede debualbumet, Underjordisk Tusmørke, med låter av tilsvarende kaliber, har vi virkelig noe å glede oss til. Vinylsingelen er en liten lekker sak med innleggsark i farger, med tekster. Et friskt pust nummerert i 200 eksemplarer. Big Dipper er for tiden utsolgt, men den kan forhåpentligvis fremdeles bestilles direkte fra labelen Freshtea.

Tusmørke: Salomonsens Hage