Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Diverse artister: Les Concerts du 7ème Ciel

Fin gratis indie-folk samler i full CD-kvalitet

fredag 25 mai 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

Les Concerts du 7ème Ciel Selv om jeg foretrekker vinylformatet, kjøper jeg jo CDer av og til, når dette er det eneste, det beste eller kanskje det rimeligste alternativet. Det aller billigste er selvfølgelig å laste ned musikk gratis når anledningen byr seg. Nå er ikke dette noe jeg prioriterer bruke tid på, men av og til dukker det opp utgivelser som absolutt er verdt å få med seg. Denne samleren fra Les Disques du 7ème Ciel faller lett inn i den kategorien, og anbefales til alle som vil stifte nye bekjentskap med artister som beveger seg i, rundt og omkring indie-folk sjangeren. Du kan laste ned albumet i enten 320kbps MP3 eller WAV format, og det følger med grafikkfiler med CD-omslag og innlegg. Selv kjenner jeg ikke mange navn her, men når favoritter som In Gowan Ring og Birch Book er med, regner jeg med at en del av resten er interessant også. Sjekk også ut den 10" vinyl utgivelsen med sistnevnte som kan bestilles fra samme label.