Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Ping: The Hurricane Spoof LP

Lett tilgjengelig jazzprogpop

fredag 01 juni 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Ping: The Hurricane Spoof

Norske Ping er ute med sitt fjerde album, The Hurricane Spoof, og som vanlig beveger de seg i en eklektisk miks av ulike stilarter. Her går det fra fine soft-pop harmonier via skrekktegnefilmmusikk til jazzprog i krappe svinger, mens det synges over alle registre. Bandet sier selv at humor, spontanitet og improvisasjon er utgangspunktet for hvordan låtene blir til, men de bruker også mye tid på å arrangere i etterkant, og det vi sitter igjen med er variert pakke med godbiter. På dette albumet låner de også inn en del ekstra musikere, og instrumenter som trompet, saksofon og fiolin gjør det hele både mer fargerikt og organisk. Nok et solid album hvor Ping levererer musikk som er lettfordøyelig, men samtidig er dette gøy og passe utfordrende å lytte på. Vinylutgaven er fin, god pressing, utbrettsomslag og trykt innercover. Kan kjøpes hos Big Dipper (som også har albumene The Castle Massacre og Discotheque of Madness tilgjengelig), The Garden eller Platekompaniet

Ping: The Hurricane Spoof