Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Diverse artister: Head Music 2xLP ltd 850

Super samler med krautrock-covers fra Fruits de Mer

onsdag 06 juni 2012 08:00 Brukte merkelapper: , ,

FuzzLogic -> Various Artists: Head Music Jeg har tidligere omtalt denne utgivelsen på bloggen, men når jeg nå har den i hus, må den nesten presenteres med bilde også. Fruits de Mer Records har stort sett gitt ut 7" singler tidligere, men kom i fjor med deres første LP-samler, den flotte Keep Off The Grass 2xLPen. Head Music er som nevnt en samle-LP hvor ulike artister covrer kraut-låter. Sjekk Fruits de Mer sin presentasjon for en oversikt over hvem som covrer hva. Musikalsk sett er dette både en innføring i de mest kjente krautrock-artistene, og et møte med et fint utvalg alternative og mer eller mindre psykedeliske band som gjør sine tolkninger. Vinylutgaven, som endte opp i totalt 850 eksemplarer, ikke 750 som først annonsert, er i tillegg utrolig lekker, de to LPene har blitt presset i minst to ulike fargevarianter hver. Anbefales varmt for alle som har et snev av interesse for eksperimentell og/eller psykedelisk rock. Da jeg tidligere forhåndsomtalte denne anbefalte jeg forhåndsbestilling på grunn av antatt stor interesse, og nå ser det dessverre ut til at den er utsolgt fra både britiske Heyday og nederlandske Shiny Beast. Prisene på eBay begynte vel å stige samme dag albumet ble sluppet ...

19.06.12: Det har kommet meg for øre at Sulatron Records og Arachnid Records ennå har igjen av Head Music LPen. Last call! :-)

Diverse artister: Head Music 2xLP

Diverse artister: Head Music 2xLP