Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

The Dogs: Liar / Never Alone 7" ltd 45

Fjerde ultralimiterte garasjedose

mandag 11 juni 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

The Dogs: Liar / Never Alone

The Dogs fortsetter sin svært eksklusive serie av 7" singler presset i et nummerert opplag på 45 eksemplarer med "Liar" / "Never Alone", som er nummer fire i rekken. De tre foregående har alle inneholdt knallbra punk/garasjerock-låter med matchende rølpete lydproduksjon, og det hadde vel vært for mye å forvente at låtmaterialet skulle holde seg på det nivået hele veien. Ikke det at disse to nye låtene er dårlige, men om disse singlene senere skulle bli samlet på et album, vil nok låter fra de tre første singlene i større grad være blant favorittene. Med et opplag på bare 45 eksemplarer, forsvant denne fra markedet på få dager, så hvis du ikke fulgte med i timen (dvs. enten på Astma Records sine Facebook-sider, eller på VinylKnut sin hovedside hvor blant annet alle Big Dipper sine vinylnyheter listes etter hvert som de legges ut), skal det godt gjøres å få tak i denne nå.

The Dogs: Liar / Never Alone

The Dogs: Liar / Never Alone label