Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Now We've Got Members: Teleologies LP ltd 300

Transparent vinyl med organisk label!

onsdag 13 juni 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Now We've Got Members: Teleologies

Metronomicon Audio har nettopp sluppet det som sannsynligvis blir årets mest spesielle norske vinylutgivelse, i hvert fall rent teknisk sett. Jeg er litt usikker, men dette ser ut til å være en gjennomsiktig picture disc, med et tørket blad "innbakt" i labelområdet, og dermed blir alle eksemplarene unike! Now We've Got Members er noe av det mest spennende Metronomicon Audio har å by på, og forrige vinylutgivelse fra bandet, 2xLPen Then Is Just Another Kind Of Now, var et ganske så forrykende bra album. Teleologies  er kanskje ikke like energisk, men til gjengjeld er de smått balkan-inspirerte låtene en tanke mer varierte. Dette gjelder også arrangementene, som i tillegg har ryddet plass til litt mer luft mellom instrumentene. Utgivelsen er limitert til 300 eksemplarer, og kan bestilles direkte fra Metronomicon Audio eller Big Dipper.

Now We've Got Members: Teleologies

Now We've Got Members: Teleologies