Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Blood On Wheels: Chemical High / We Ain't Stoppin' 7"

R&R KO

tirsdag 04 september 2012 08:00 Brukte merkelapper:

Blood On Wheels: Chemical High Personen på omslaget av denne singelen har kanskje ikke gått i gulvet av musikken, men Blood On Wheels smeller til så det holder på A-siden med "Chemical High", en låt som ligger farlig nær Queens of the Stone Age, men er så catchy og den tettede gitarriffingen så gjennomført bra at man kjapt glemmer å legge noe negativt i slike sammenligninger. Og de stopper heller opp for å tenke seg om i "We Ain't Stoppin" på B-siden, en låt som er marginalt mer variert enn tidlig AC/DC. Supert! Tror jeg setter denne sammen med min komplette samling av Gluecifer singler! På flott gjennomsiktig rød vinyl fra Crispin Glover Records, presset i 300 eksemplarer. Kan bestilles fra Big Dipper, hvor du også kan lese en artig beskrivelse av innholdet.

Blood On Wheels: Chemical High