Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Blood On Wheels: s/t LP

Nesten som å ha Gluecifer tilbake

fredag 07 september 2012 08:00 Brukte merkelapper:

FuzzLogic -> Blood On Wheels

Blood On Wheels leverte noen friske rock'n'roll minutter med singelen "Chemical High" / "We Ain't Stoppin'" men kan de kan levere låter på samme nivå over en hel LP? Svaret på det er et ubetinget ja, gjennomsnittskvaliteten her ligger på høyde med hva Gluecifer presterte på sine album, et band det er naturlig å sammenligne dem med. Blood On Wheels har et lignende gitar-øs, låtene er av samme type no-bullshit R&R, og vokalen ligger ikke så veldig langt unna i karakter heller. Låtene er såpass varierte som man kan forvente innenfor denne formelen, og egner seg selvfølgelig bedre til vorspiel enn finlytting i godstolen, selv om jeg gjerne tar en runde til der også. Og jeg antar at Blood On Wheel er et forrykende liveband! Innpakkingen til vinylutgaven er ganske enkel, ikke noe innercover og omslaget er litt kjedelig, så her er det et visst potensiale for forbedring. Det kan man også si om selve vinylpressingen, som ankom med en del merker og lette riper, uten at disse hadde noe særlig å si for avspilling. Kan bestilles fra Big Dipper, The Garden eller Platekompaniet.

Blood On Wheels LP