Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

DagsTur: Fredløs / Evig Sommerjobb 7" ltd 200

To sommerpoplåter fra Dag Aarestrup

mandag 10 september 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Dagstur: Fredløs

Labelen Freshtea har startet friskt med Ørkenkjøtt, Tusmørke og Magister Templi, tre utgivelser innenfor litt ulike sjangre, men det kommer likevel som en liten overraskelse at nummer fire fra labelen er noe helt annet. Dag Aarestrup gav ut sin første utgivelse allerede i 1980 på BIT records, hans egen label, som nå også gjenoppstår som DagsTur sin egen label, selv om altså Frestea slipper denne første vinylsingelen. De to låtene her kan beskrives som melodisk pop-rock med norske tekster, og selv om DagsTur ikke har siktet inn låtskrivingen like uhemmet mot radiospilling som Postgirobygget, får jeg assosiasjoner i den retningen. Vinylsingelen kommer i 200 nummererte eksemplarer, og kan kjøpes direkte fra Freshtea eller fra The Garden.

DagsTur: Fredløs / Evig Sommerjobb