Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Dog & Sky / Your Headlights Are On 10" ltd 300

Splitutgivelse med to Trondheims-band

tirsdag 11 september 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

Dog & Sky / Your Headlights Are On Denne 10-tommeren kom tidligere i år, og er en splitutgivelse mellom de to Trondheims-bandene Your Headlights Are On og Dog & Sky. Førstnevnte sin side går på 33 1/3 RPM og mens "The Dream" er i retning av eksperimentell pop-elektronika, drar "Little Earth" mer mot småskranglete shoegazer indierock, nedtonet og lett melankolsk, og et repeterende tema med stigende nivå av gitarfeedback som hinter til Velvet Underground. Dog & Sky sin side går på 45 RPM, uten at det er grunnen til at musikken også er litt kjappere. "Smells Like Wet Dog" utvikler seg til ganske punka allsangrock, men "Peter Pan" er enda skarpere og delvis går i retning av britisk R&B/pubrock, med nesten like mye sting i gitarene som The Inmates. Dog & Sky sitt album Lhasa Express viser flere og kanskje mer interessante sider av dette bandet, men dette var friskt nok! Utgivelsen kommer i et opplagg på 300, og ser ut til å være en samarbeidsutgivelse fra Dayladore Collective og Crispin Glover Records (katalognummeret er DAY026/NON4CGR019). Pressingen er god, innpakkingen også, med trykt innercover i hard papp. Kan bestilles fra Big Dipper.

"Dog & Sky / Your Headlights Are On 10"" title="Dog