Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Rain: Norsk Suite CD

CD-utgave med unikt ekstramateriale

mandag 01 oktober 2012 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Rain: Norsk Suite

Jeg har tidligere omtalt Shadoks Music sin utgivelse av Rain: Norsk Suite på vinyl. Nå er CD-utgaven klar, og den innholder spennende bonusmateriale i forhold til vinylutgaven. Det dreier seg om den 21 minutter lange komposisjonen "Tapha", som er et av de tidligste opptakene med Rain, men også noe av det mest interessante fra dem. Til å være et resultat av fri improvisasjon er dette mildt sagt imponerende, og jeg tviler på at det finnes så mange andre norske innspillinger fra rundt 1970 som kan sammenlignes med det vi får servert her. Progressivt og eksperimentelt så det holder! CD-utgaven inneholder en fin booklet, og kan bestilles fra Shadoks Music. Forhåpentligvis vil noen norske nettbutikker ta den inn etterhvert.

Rain: Norsk Suite CD