Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Svartsyn 7" EP ltd 250

Svart finale på hvit vinyl

onsdag 20 mars 2013 08:00 Brukte merkelapper:

Svartsyn EP Svartsyn fra Trondheim har holdt det gående siden 2007, og dette er deres fjerde utgivelse, men først nå når de setter punktum får vi høre dem på vinylformatet. Og en sprudlende finale har det blitt, med fire kjappe låter som drar  riff og takter fra beslektede sjangre som punk og speed/thrash inn mot den knallharde kjernen som da er hardcore. Skulle gjerne sett at de norske tekstene fulgte med i trykt form, jeg får ikke med meg stort av dem, så jeg sitter stort sett igjen med et budskap basert på de fire låttitlene: "Dødsdom", "Blodlyst", "Verdiløs" og "Endelig høst". Men bevares, dette er så tøft levert at man kan la sjela hvile og la kroppen ta i mot disse siste herlige minuttene fra en topp samspilt gjeng. Denne 7" EPen kommer fra Crispin Glover Records på hvit vinyl, er limitert til 250 eksemplarer, og kan kjøpes hos Big Dipper eller Platekompaniet.

Svartsyn