Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Rain: Make The Day Break LP

Kommer: uutgitte live-opptak fra 1974 med norske Rain!

torsdag 21 mars 2013 12:59 Brukte merkelapper: , ,

Tyske Shadoks har et visst fokus på Norge for tiden, nylig har de gitt ut både Dream: Get Dreamy og Rain: Norsk Suite, og nå kommer en oppfølger til sistnevnte, en ny LP med Rain bestående av et hittil uutgitt live-opptak fra 1974. Spennende, for å si det mildt! Utgivelsen har fått tittelen Make The Day Break, og skal etter planen slippes rundt månedsskiftet april/mai, men her kan du se hvordan omslaget blir. Stilig, det også!

Rain: Make The Day Break

Rain: Make The Day Break