Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Meta Forever: Emerald Mindgames Part Two 7"

Andre del av single-trilogi når nye høyder

fredag 05 april 2013 08:01 Brukte merkelapper: , , ,

FuzzLogic -> Meta Forever: Emerald Mindgames Part Two

Jeg fikk ikke med meg denne da den ble gitt ut i august i fjor, men nå når jeg har fått den i hende er det på sin plass med litt oppmerksomhet. Jeg aner ennå ikke hvem som skjuler seg bak navnene Andi Grace a Dieu and William B. Skyborne som utgjør Meta Forever, men jeg kan gjerne gjenta at duoen er noe av det beste  Metronomicon Audio har å by på. Og de skuffer heller ikke her på del to av denne single-trilogien, tvert i mot så virker det som om de har spisset låtskrivingen et hakk. Åpningslåten "It Seems Essential" er spretten og new-wave pop-aktig, gjennomkrydret med space-keyboards. "Space" kan kanskje være en liten fellesnevner for både Meta Forever og de fire låtene her, debut-CDen Astroid Antics var jo et konseptalbum bygd rundt et galaktisk eventyr, CD-utgaven kom med et supert astroidekart utarbeidet av The Cartographic Division of the Meta Forever Sientific Society (MFSS). "Inka Kids" hopper over til hip-hop, som blandes med et vakkert folk-psych refreng, i en svært vellykket miks. "Emerald Mind Games" tar oss rett tilbake til 70-tallet, britisk glam-rock og Ziggy Stardust, igjen til 19 i stil. "Sun Ocean" er mer episk anlagt, tungt ladet med sveipende synther, og avslutter denne sterke utgivelsen. Stilig omslag også!

Singelen kan bestilles fra Metronomicon Audio, Big Dipper, Tiger eller Platekompaniet. Ingen av disse singlene er spesielt limitert såvidt jeg kjenner til, men jeg ville plukket med deg Part One også når jeg først er i gang.

Meta Forever: Emerald Mindgames Part Two