Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Shindig Annual - Number Three

Ny staselig årbok med 60/70-talls fokus

lørdag 06 april 2013 08:00 Brukte merkelapper:

Folkene bak Shindig! Magazine er ute med årets bokutgave, nummer tre i rekken. Her samler de utvalgte artikler fra utgåtte utgaver av bladet, i tillegg til et par nye også, som kun finnes i denne boka. I den sistnevnte kategorien finner vi artikler om Roger Daltrey og irsk psykedelia. Ellers skrives det om The Pretty Things, Alice Cooper, The Scaffold, Kevin Ayers, The Flamin' Groovies, The Strawbs, Procession, Fire og The 14 Hour Technicolor Dream. Prisen er GBP 14,50 inkludert porto til Norge, og det er ikke så ille for en innbundet bok på nesten 100 sider med fargetrykk på alle sider og tykt kvalitetspapir. Kan bestilles fra Shindig! Magazine. Her kan du også bestille abonnement og gamle utgaver av denne praktfulle publikasjonen.

Shindig Annual - Number Three

Shindig Annual - Number Three