Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Skjit-Lars: The Absolutely Last Shit LP ltd 100

En siste tett barbering

mandag 08 april 2013 08:00 Brukte merkelapper:

FuzzLogic -> Skjit-Lars: The Absolutely Last Shit

Den legendariske Bodø-punkeren Skjit-Lars har vært ganske så aktiv med utgivelser de siste årene. I 2011 kom Bodycocktail starring Skjit-Lars med utgivelsen Shoving Icebergs, i 2012 samarbeidet han med Ronny Wærnes som Psykisk Tortur på den mørke støy-utgivelsen Nightrider. Retrospektivt kom punksamleren The Last Shit i 2011, med opptak fra 1981-1985. Alle disse utgitt på tyske Pure Pop For Now People/Pure Punk For Now People i svært små nummererte opplag. Senere i år kommer ny utgivelse med Bodycocktail starring Skjit-Lars, og nylig gav samme label ut The Absolutely Last Shit, en ny ensiders LP med flere opptak fra 1981-1985. Mens The Last Shit inneholdt opptak som også finnes på samle-CDen Shit Happens (1995), ser det ut til at The Absolutely Last Shit for det meste inneholder tidligere uutgitte opptak. Noen få låter har blitt gitt ut på obskure samlere, eller er kjent fra Terror For Jesus, i følge Tore Stemland sin omtale. Uansett, det meste her er unikt materiale og burde være bortimot obligatorisk for de som er interessert i norsk punk/hardcore. Tittelen indikerer at dette er siste utgivelsesverdige rest fra arkivene, men det er likevel spenstige saker på alle måter. Når opplaget i tillegg er på skarve 100 nummererte eksemplarer, spørs det om ikke dette blir en av de mer ettertraktede utgivelsene fra denne tyske labelen. Det bør også nevnes at alle omslagene kommer med unike "bloddråper" på forsida, ingen er like. Det kan se ut som om utgiver fremdeles har noen eksemplarer igjen, men det varer garantert ikke lenge!

Skjit-Lars: The Absolutely Last Shit

Skjit-Lars: The Absolutely Last Shit