Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

The Dream: Get Dreamy LP Collectors Edition ltd 75

Lekker deluxe utgave fra Shadoks

fredag 19 april 2013 17:44 Brukte merkelapper: ,

Shadoks bestiller alltid noen ekstra kopier fra vinylpresseriet, og denne gangen valgte de å bruke disse til å gi ut en spesialutgave, i form av en "collectors edition" av Get Dreamy. En lekker sak med omslag i imitert skinn, ligner litt på deres tidligere Shuttah utgivelse (kan anbefale den!), pålimt glansede miniatyrtrykk av forside og bakside av omslaget, med plakat (som den regulære utgivelsen). Rosinen i pølsa er et foto signert av Terje Rypdal! Ikke vent for lenge med å bestille denne hvis du er interessert. Nummerert i 75 eksemplarer.

The Dream: Get Dreamy LP Collectors Edition

The Dream: Get Dreamy LP Collectors Edition

The Dream: Get Dreamy LP Collectors Edition