Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Crime & The City Solution: American Twilight LP rød vinyl ltd 350

Årets comeback!

onsdag 22 mai 2013 08:00 Brukte merkelapper:

FuzzLogic -> Crime & The City Solution: American Twilight

Crime & The City Solution sin historie går helt tilbake til 1977 og Australia, hvor vokalist Simon Bonney samlet den første utgaven av bandet. Noen utgivelser ble det imidlertid ikke før Bonney på 80-tallet flyttet til London, senere Berlin, hvor nye inkarnasjoner av bandet i løpet av en 5-års periode slapp en håndfull album og et par 12-tommere. Besetningen har vært skiftende, men det er verdt å nevne at Rowland S. Howard (R.I.P.) og Epic Soundtracks (R.I.P.) har vært medlemmer av bandet, i tillegg til den bunnsolide altmuligmannen Mick Harvey, som forøvrig nå er ute med sitt eget fantastiske album, Four (Acts of Love). På 90-tallet flyttet Bonney til USA, og gav ut to soloalbum, og spesielt Forever (1992) kan anbefales. Dagens C&TCS har base i Detroit. Å blåse liv i et band som har lagt nede i over 20 år er en risikosport, men med David Eugene Edwards fra Wovenhand og Alexander Hacke fra Einstürzende Neubauten blant medlemmene, skal det godt gjøres at dette skjærer seg. Tvert i mot, American Twilight har blitt et solid album på alle måter, en mørk miks av suggererende rock og rolige ballader som føyer seg fint inn i albumrekken fra 80-tallet. Godt å ha dem tilbake.

Det sies at utgaven på rød vinyl er limitert til 350 eksemplarer, i så fall et ganske lite opplag og det blir sikkert vanskelig å få tak i disse etter hvert. Ser ut som om den er tilgjengelig fra Mute ennå. Med følger også en svær, fin plakat, i tillegg til innercover med fargetrykk og albumet på CD, alt i alt flere hakk over en regulær vinylutgivelse.

Crime & The City Solution: American Twilight

Crime & The City Solution: American Twilight