Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

The Colors Turned Red: S/T rød vinyl LTD 300

Med remastret og forbedret lyd

fredag 24 mai 2013 09:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> The Colors Turned Red

Jeg kjøpte aldri dette albumet da det ble gitt ut i 1988, men overvar en hyggelig konsert med bandet på Åndalsnes det året. De ble oppløst samme år, så de gikk vel raskt i glemmeboken min av den grunn. Nå er det kanskje ikke så vanskelig å få tak i denne på original vinyl, men rapportene sier at lyden har blitt remastret og med det fått et ikke ubetydelig løft, og da kan det være like greit å gå for denne utgaven. Dette har også ellers blitt en fin utgivelse fra den nystartede labelen Made In Haugesund, med solid utbrettsomslag, tekstinnlegg og fin pressing på rød vinyl, i tillegg til at du får CDen av albumet på kjøpet. For mer om TCTR og albumet se JP sin artikkel i Luna Kafé. Kan bestilles fra Big Dipper, Platekompaniet, eller direkte fra Made In Haugesund.

The Colors Turned Red

The Colors Turned Red