Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Dog And Poka: Rocky Highs For 3D Songs LP

Praktfull vinylutgivelse

lørdag 29 juni 2013 07:59 Brukte merkelapper:

Dog And Poka: Rocky Highs For 3D Song Den norsk-brasilianske duoen Dog And Poka slapp sitt debutalbum The Odd Ones Out for et par år siden, en samling av fargerike låter på like fargerik og lekker vinyl. Nå er oppfølgeren klar, Rocky Highs For 3D Songs, med 8 nye låter av samme kaliber, en fin blanding av roligere låter og mer rocka materiale. Produksjonen høres også her litt 90-talls inspirert ut, men er ganske anti-trendy, med en gjennomgående positiv stemning og smittende spilleglede. Likevel er det de mer melankolske låtene som som umiddelbart fenger meg mest, som "Come With Me" og den svært vakre "Dark Senses". "War Is Over" avslutter CD-utgaven, men er åpningslåten på vinylversjonen, en behagelig, rolig og oppløftende instrumental som flyter lett avgårde til alt smelter sammen. Ellers er dette kort og greit god og variert rock fra en duo med en viss neo-hippie vibe, godt hjulpet av en fin gjeng av dyktige brasilianske (antar jeg) musikere.

Vinylutgaven er også en visuell nytelse med splatter-fargespill i lysegrønt og brunt, litt av de samme fargene som går igjen i omslaget. Bildene jeg har tatt får ikke helt fram den fine grønnfargen, men stort flottere blir det ikke. En plakat følger også med, med samme motiv som omslaget. Støtt en god sak (deres neste album) og bestill LPen fra deres hjemmeside.

Dog And Poka: Rocky Highs For 3D Songs

Dog And Poka: Rocky Highs For 3D Songs