Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Wannskrækk: Wannskrækk 7" ltd 500 (75)

DumDum Boys starter vinylhøsten med en smell

torsdag 22 august 2013 08:00 Brukte merkelapper: ,

Wannskrækk

DumDum Boys, eller rettere sagt Wannskrækk, smeller til med en 7-tommer bare kalt 7" (eller kanskje Wannskrækk 7"), med ferske innspillinger av to låter. "Danse Hele Natta" har visstnok lenge vært en live-favoritt både da bandet eksisterte og i senere gjenforeninger, men bare utgitt på live-LPen X-Mas Funeral Party (splitt med Liliedugg), i dag et samleobjekt som du skal være heldig om du får kloa i for en rimelig penge. "Reklame For Pæng" har derimot aldri sett dagens lys på noen utgivelser. Dette er noe av det sprekeste fra denne kanten på mange år, og singleformatet passer perfekt til dette stuntet. Utgivelsen slippes i forbindelse med årets Ringnes-festival, og kommer i et begrenset opplag på 500 eksemplarer. Fulgte du med på forumet, ville du rukket å sikre deg et eksemplar, men nå begynner det å bli vanskeligere. I skrivende stund ser det ut til at både Tiger, Big Dipper og The Garden er utsolgt for singelen, men de har kanskje igjen i de fysiske butikkene, kanskje også hos Big Dipper i Trondheim. NB: 75 av eksemplarene kom med Wannskrækk 7" utstanset i omslaget, visstnok tilfeldig fordelt til forhandlerne.

Wannskrækk 7-tommer