Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Bodycocktail starring Skjit-Lars: Three Edged Sword ltd 100

Fengende punk-pop samarbeid

fredag 30 august 2013 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> Bodycocktail starring Skjit-Lars: Three Edged Sword

Bodøs punk-trommis Lars Nicolaysen er ute med ny utgivelse på den tyske Pure Pop For Now People (PPFNP) labelen, i form av et nytt album med Bodycocktail starring Skjit-Lars. Samarbeidet mellom Nicolaysen og amerikanske Zan Hoffman (aka Bodycocktail) så dagens lys for et par år siden, gjennom utgivelsen Shoving Icebergs (2011), og dette var tydeligvis så fruktbart at det fristet til gjentakelse. Det skal vi være glade for, for Three Edged Sword har blitt et svært hyggelig gjenhør. Sammen har de kokt i hop et pop-punk brygg med et solid og variert næringsinnhold. Fra mid-tempo punkrockere til smått eksentrisk synth-pop, albumet som helhet er variert og underholdende, og selv om kreativiteten høres ut til å ha hatt frie rammer, har ikke dette gått utover kvalitetskontrollen. Fengende har det også blitt, tolkningen av Tina Gil sin "La Ley" er et godt eksempel på det, og et av flere høydepunkt. Jeg kan ikke forstå annet enn at denne utgivelsen også er et foreløpig høydepunkt i Skjit-Lars sin lange diskografi, uten at jeg kjenner den i detalj. PPFNP slipper som regel sine utgivelse i svært begrensede opplag, og Three Edged Sword er ikke noe unntak. De tar også vinylformatet på alvor, og innpakningen er som vanlig svært lekker. Skal du sikre deg et av de 100 nummererte eksemplarene, bør du ikke vente for lenge med å klikke deg over til PPFNP.

Bodycocktail starring Skjit-Lars: Three Edged Sword

Bodycocktail starring Skjit-Lars: Three Edged Sword