Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Ulver With Tromsø Chamber Orchestra: Messe I.X-VI.X ltd 100

Luksuriøs "lent edition" på lilla vinyl

onsdag 18 september 2013 20:00 Brukte merkelapper: , ,

FuzzLogic -> Ulver: Messe

Det har kommet en del flotte vinylutgivelser i Norge de siste årene, men Ulver har med sin deluxe-utgave av Messe I.X-VI.X lagt listen svært høyt. "Lent edition" kommer i utbrettsomslag av tykk dyp lilla papp, på like lilla transparent vinyl, booklet, CD, poster, og i tillegg følger det med et signert kort med alle de 100 nummererte eksemplarene. Du måtte være tidlig ute for å få tak i denne, og den nest mest limiterte varianten forsvant også fort, 300 eksemplarer på sølv/svart vinyl, med booklet, plakat og signert kort. Varianten på hvit vinyl er ennå tilgjengelig fra Neuropa. Musikalsk sett er dette av det mer nedtonede vi har hørt fra Ulver, i retning av Shadows of the Sun, men ikke fullt så dystert, og mer variert, ikke minst takket være Tromsø Kammerorkester, som også gir musikken et mer organisk preg. Her hjemme er det vel de svarte variantene som er tilgjengelig hos Big Dipper og Platekompaniet, mens The Garden har fått tak i et knippe av den hvite vinylen, vær kjapp om du vil ha tak i den. (Det litt vanskelig å få fram den rette fiolette fargen på vinylen i bildet nedenfor, den er dypere og litt mindre blålig enn man får inntrykk av her.)

Ulver With Tromsø Chamber Orchestra: Messe I.X-VI.X ltd 100

Ulver With Tromsø Chamber Orchestra: Messe I.X-VI.X