Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

The Dogs: Set Yourself On Fire And Follow The Smoke LP ltd 300

Rølpete overdose

onsdag 23 oktober 2013 08:00 Brukte merkelapper: ,

FuzzLogic -> The Dogs: Set Yourself On Fire And Follow The Smoke

The Dogs med Kristopher Schau i spissen har samlet alle sine 5 singler på denne LPen som har fått navn etter en av låtene, Set Yourself On Fire And Follow The Smoke. Som en bonus får vi ekstra låter av samme garasjekaliber, "Shut Up", som åpner ballet, og "Calling Dad" som setter punktum. De 8 øvrige låtene her er tidligere gitt ut som separate og superlimiterte vinylsingler: "No Refuge" / "She Was Good", "Death" / "Set Yourself ...", "Dead Moon Is My Heavy Metal" / "Follow The Enemy" og "Liar" / "Never Alone". Den femte singelen ble gitt ut som en del av 5x7" boksen, muligens også separat, med "Rhyme Doesn't Pay" og "Finally Forgotten". Sistnevnte er sammen med Dead Moon hyllesten to klare høydepunkter, to låter som enkelt trenger seg gjennom pill råtne lyden og framstår nesten som garasjerock/proto-punk klassikere funnet på gamle møllspiste masterbånd. The Dogs fungerer kanskje best i små doser, singelformatet er nok å foretrekke, også estetisk sett, med sine hjemmelagde omslag og hvite håndskrevne labler. Nå var alle singlene, inkludert boksen, limitert til 45 nummererte eksemplarer, så LPen som er presset i 300 eksemplarer vil være et enklere alternativ for de som ikke var på hugget tidligere. Kan bestilles fra Big Dipper.

The Dogs: Set Yourself On Fire And Follow The Smoke