Søk i bloggen

Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

The Low Frequency In Stereo: Pop Obskura LP

Spacepop med tilbehør

fredag 25 oktober 2013 08:00 Brukte merkelapper: , ,

FuzzLogic -> The Low Frequency In Stereo: Pop Obskura

The Low Frequency In Stereo er ute med Pop Obskura, et et album med kraut-inspirert eksperimentering i spacepopdrakt, hvor det legges psykedeliske harmonitepper og dryss av boblende spacekrydder over gjerne monotone og repeterende riff. Noe her er også i utgangspunktet enkle poplåter som godt kunne ha glidd inn i for eksempel -phy sitt drømmepop-repertoar, men arrangementsmessig sper TLFIS godt på med vridde lyder og disharmoniske innfall. Av de mer umiddelbare låtene her er kraut/new-wave aktige "Colette (Subie Subie)" og hip-hop-rytmiske "Cybernautic", og kanskje er dette et litt mindre utfordrende album enn deres forrige, Futuro, men det er sikkert en fordel å gi Pop Obskura noen runder før man konkluderer. Vinylutgaven er også flott, utbrettsomslag, pen blank vinyl og medfølgende CD. Jeg vet ikke om alle kommer på blank vinyl, men det er i hvert fall den Big Dipper har inne. Kan ellers bestilles fra The Garden og Platekompaniet.

The Low Frequency In Stereo: Pop Obskura