Sjangre i bloggen: ambient | blues | indie | eksperimentelt | elektronika | folk | garasjerock | hardrock | jazz | jazzrock | metal | pop | progrock | psykedelia | punk | rock | singer/songwriter

Dog & Sky: Lhasa Excess 12" ltd 160

Outtakes fra Lhasa Express

torsdag 28 november 2013 07:59 Brukte merkelapper: ,

Som tittelen "Lhasa Excess" indikerer, er de 4 sporene på denne tolvtommeren overskudd fra innspillingene av albumet Lhasa Express som kom i 2008. De tre låtene her, "Red Light", "Check It Out" og "Something To Tell" virker da også å være både litt kjappere, mer ekstroverte og mindre raffinerte produksjonsmessig enn materialet vi finner på det nye og svært vellykkede albumet Denver. Uansett et fint tilskudd til Dog & Sky sin diskografi, og en staselig vinylutgivelse fra Crispin Glover Records, med inngravert kunsttrykk på den ene siden. Et spoken-word spor avslutter siden med lyd, og minner om det tilsvarende sporet på Denver, selv om bakgrunnsmusikken er mindre litt mer påtrengende og mindre cinematisk. Vil også kunne bestilles fra Big Dipper etter hvert (lenke kommer senere).

Dog & Sky: Lhasa Excess

Dog & Sky: Lhasa Excess